Edirne'de sağanak yağış etkili oldu

TAKİP ET

Edirne'de sağanak yağış etkili oldu, başlıklı haberin detayında; Edirne'de aniden bastıran şiddetli yağış, sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

Edirne kent merkezinde akşam saatlerinde sağanak yağış aniden bastırdı. Sağanak yağış etkisini artırarak devam ettirirken, yağışa hazırlıksız yakalanan yaya ve sürücüler ise zor anlar yaşadı. Edirne’nin en işlek caddelerinden Saraçlar’da ihtiyaçlarını karşılamak için dışarıya çıkan ve hazırlıksız yakalanan vatandaşlar iş yerlerinin tentelerinin altına sığındı.

Kaçacak yer aradılar

Edirne’de yağışın etkisiyle hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Vatandaşlar yağmurdan korunmak için otobüs durakları ve tentelerin altlarına sığındı. Kentte, bazı cadde ve sokakların su bastığı görüldü. Yağışın etkisi sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Edirne’de sağanak yağış etkili oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Edirne’de sağanak yağış etkili oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.