Edirne'de kaçak içki ve makaron operasyonu

TAKİP ET

Edirne'de kaçak içki ve makaron operasyonu, başlıklı haberin detayında; Edirne'de düzenlenen operasyonda 200 şişe kaçak içki ve 16 bin makaron ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kaçak içki ve makaron bulunan adrese operasyon düzenledi. Şüphelilerin iş yeri ve araçlarında arama yapan ekipler, 200 şişe kaçak içki, 16 bin makaron ve sigara sarma makinesi ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler M.Ç. ve O.Ç. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Edirne’de kaçak içki ve makaron operasyonu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Edirne’de kaçak içki ve makaron operasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.