EDHO 165. bölüm izle - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölümde masada infaz gerçekleşiyor (Sezon finali) - 28 Nisan 2020

TAKİP ET

EDHO 165. bölüm full izle. Bu akşam yine heyecan dolu son bölümüyle sevenleri karşısına çıkıyor. ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölüm sezon finali yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EHDO) son bölüm de; Dostlarının olmadığını düşünen Çakırbeyli ailesi, Feyyaz'ın gerçek niyetini fark eder ve kendisiyle birlikte iş tutanları infaz eder. 28 Nisan 2020 de ATV ekranlarında son bölümüyle ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haber16.com da.

Reklam
Reklam

EDHO 165. bölüm bu akşam yine heyecan dolu son bölümüyle sevenleri karşısına çıkıyor. ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölüm sezon finali yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EHDO) son bölüm de; Dostlarının olmadığını düşünen Çakırbeyli ailesi, Feyyaz'ın gerçek niyetini fark eder ve kendisiyle birlikte iş tutanları infaz eder. 28 Nisan 2020 de ATV ekranlarında son bölümüyle ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haber16.com da.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 165. BÖLÜM

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm de yine heyecan dorukta. Beklenmedik şekilde sezon finali yapan EDHO'da bu akşam; Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır. Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır. Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 165. BÖLÜM FULL İZLE - TIKLAYINIZ

EDHO 165. BÖLÜM

EDHO 165. yeni bölümüyle izleyicisini bir hayli sevindiren Eşkıya ekibi koronavirüs sebebiyle bu sezon erken finale gitti. İzleyicisine veda ederken nefes kesen bir bölümle ekrana gelen EDHO'da, Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır. Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) SON BÖLÜM

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) son bölümü birbirlierne sırtlarını dönen dostların yine biraraya geleceğini işaret etse de, yeni sezonda kimlerin olup olmayacağı henüz belli değil. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. son bölüm de, Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır. Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

EŞKIYA 165. BÖLÜM İZLE