EDHO 165. bölüm fragmanı izle - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölüm fragmanı izle: Masa karışıyor, Feyyaz ölüyor! (Sezon finali)

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 165. yeni bölüm fragmanın da, 'bizim dostumuz yok' başlığı ile verilirken, sevilen dizi önümüzdeki hafta yine ekranlara geleceği kesinleşti. İhanetlerin gölgesinde dönen masa da, kim dost kim düşman artık ortaya çıkıyor. Herkes tarafını seçmeye zorlanırken, Emine hanım evi terk ediyor. Masa'ya oturanlardan Feyyaz ise infaz ediliyor.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 165. yeni bölüm fragmanın da, 'bizim dostumuz yok' başlığı ile verilirken, sevilen dizi önümüzdeki hafta yine ekranlara geleceği kesinleşti. İhanetlerin gölgesinde dönen masa da, kim dost kim düşman artık ortaya çıkıyor. Herkes tarafını seçmeye zorlanırken, Emine hanım evi terk ediyor. Masa'ya oturanlardan Feyyaz ise infaz ediliyor. EDHO 165. bölüm fragmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölüm ile ilgili, fragman, tanıtım ve tüm güncel gelişmeler haber16.com'da.

EDHO 165. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Haşmet masanın başına geçmek isterken etrafındakileri ikna etmeye çalışıyor. Başta Emine hanım olmak üzere herkes tarafını seçmeye zorlanırken, Emine hanım evi terk ediyor. İlyas, Behzat'ı kendisine ve ailesine ihanet ile suçluyor. Ömür'ün kararı ise henüz belli olmazken Fahri'nin tedavisi halen devam ediyor.

Çakırbeyliler son bir hamle ile toplantıyı basarak, masada ihanet içinde olanları infaz ediyor. Masa'da oturan herkesi buz tutarken yeni sezonda yeni bir ekibin oluşacağı da ortaya çıkmış durumda. Masa'ya oturanlardan Feyyaz'ın infazı da ekranlarda gözüküyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 165. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EDHO 165. son bölümüyle SEZON FİNALİ yaparak ekranlara geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm sezon finali yaparak izleyici hem şaşırtmış hemde hayal kırıklığına uğratmış gözüküyor.

Salı akşamları ATV'de izlenme rekorları kıran fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 165. bölüm fragmanı izleyebilir, EDHO yeni bölümler ile ilgili tüm gelişmeleri haber16.com dan takip edebilirsiniz.