EDHO 159. bölüm fragmanı | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. bölüm fragmanı : Tekin ölecek mi? Boran, Bicolara saldırıyor Demet'i öldürülüyor!

TAKİP ET

EDHO 159. bölüm fragmanı nda bu akşam izleyici ile buluşuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. bölüm yeni fragmanı yine merakla bekleniyor. Boran'ın intikam almak için başına buyruk hareket etmesi Hızır reis ve masanın Altan, Turan, Bicolar vede Nasuh'u yok etme planı başarısızlığa uğraşmıştır. Boran'ın yapmış olduğu başarısız saldırı sonucu yakın adamı Tekin yaralanmıştır. Tekin ölümle burun buruna gelirken, Boran'ın üst üste yaptığı bu hatalara karşılık Hızır Reis ne ceza kesecektir?

Reklam
Reklam

EDHO 159. bölüm fragmanı izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. bölüm fragmanı yine merakla bekleniyor. Boran'ın intikam almak için başına buyruk hareket etmesi Hızır reis ve masanın Altan, Tufan, Bicolar vede Nasuh'u yok etme planı başarısızlığa uğraşmıştır. Boran'ın yapmış olduğu başarısız saldırı sonucu yakın adamı Tekin yaralanmıştır. Tekin ölümle burun buruna gelirken, Boran'ın üst üste yaptığı bu hatalara karşılık Hızır Reis ne ceza kesecektir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 159. bölüm fragmanı ve gelişmelerini sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 159. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde güncellenecektir. 

EDHO 159. BÖLÜM FRAGMANI, TEKİN ÖLECEK Mİ?

EDHO 159. yeni bölüm fragmanı izle! 
Boran ve ekibinin Hızır'dan habersiz yapmış olduğu operasyonla Hızır'ın da planlarını alt üst ederek başarısızlığa uğrayan operasyonun sonucunda Tekin yaralanmıştır. Boran, hatalarının üstüne bir yenisini eklemiş, bu hata en yakın adamı Tekin'in hayatına mı sebep olacak? 

Boran'ın gerçekleştirdiği operasyondan çelik yelekleri sayesinde kurtulan Altan, Tufan, Bicolar ve Nasuh buna nasıl bir karşılık verecektir. Yaptıkları son toplantıda Nasuh'un bahsettiği ölüm timini de göreceğimiz EDHO 159. bölüm de, Hızır ve ekibini büyük bir savaş beklemektedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 159. BÖLÜM FRAGMANI, HIZIR BORAN'A NE CEZA KESECEK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. yeni bölüm fragmanı izle!
Hızır, Boran'ın yaptığı hatalardan dolayı, infaz etmeme kararı almış fakat masanın üyeliğinden kovmuştur. Hızır masanın üyeliğinden çıkardığı Boran'ı şert bir şekilde uyarmış, planlarını ve dengelerini bozacak bir hamle yaptığı takdir de, bunu canınla ödeyeceğini bildirmişti. Boran'ın en son yapmış olduğu saldırı Hızır Reis ve masanın planlarını bozarak, Hızır'ları bir hayli zor duruma düşürmüştür. Bunun karşılığında Boran'a karşı yaptığı uyarının gereği, Boran'ı infaz edecek mi? Tekin'in vurulmasından dolayı yoksa yine canını bağışlayacak mı? 

Yaşadıkları saldırıyı Hızır ve ekibinden bilecek olan Altan, Tufan, Bicolar ve Nasuh bu saldırıya nasıl karşılık verecek? Söz konusu bu adamların kadın, çoluk, çocuk dinlemeden herkesi düşman hedefi olarak görmeleri Hızır'ın ailesini de tehlikeye sokacaktır. Nasuh'un bahsettiği, Dahlan'ın en yakının daki ölüm timinin de Hızır ve ekibine karşı saldırıda bulunacaktır.

EŞKIYA 159. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya 159. yeni bölüm fragmanı izle!
Düşman hattını bir hayli genişleten Hızır Reis, planının sekteye uğramasıyla bir hayli zor duruma düşecektir! Tufan'a yaptığı en son büyük iyilik karşısında Tufan ile Hızır arasında ki buzlar eriyecek midir? Bicolar'ın eniştesi Tufan'ı yok etmeye çalışması, Tufan'ın Bicolar'a karşı nefreti eski dost olan bu iki düşmanı ortak bir noktada buluşturacak mı?

Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümüyle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. bölüm, 3 Mart 2020 Salı akşamı ATV ekranlarında izleyici karşısında olacak. EDHO 159. yeni bölümle ilgili fragman, video ve güncel gelişmeleri haber16.com'dan takip edebilirsiniz.