EDHO 157. bölüm fragmanı | Boran ve Damla ölüyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm fragmanı izle!

TAKİP ET

EDHO 157. yeni bölüm fragmanı izle!. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm fragmanın da büyük savaş başlıyor! Boran'a tuzak kuran Tufan'ın kızı Yasemin ve Bicolar Boran'ı öldürücek mi? Avukat Damla, Nasuh'u sorgularken, Altan ve ekibi tarafından baskına uğruyor ve silahla vuruluyor. EDHO 157. bölüm fragmanı heyecan ve aksiyon dolu yep yeni bölümüyle ATV ekranlarında.

Reklam
Reklam

EDHO 157. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm fragmanın da büyük savaş başlıyor! Boran'a tuzak kuran Tufan'ın kızı Yasemin ve Bicolar Boran'ı öldürücek mi? Avukat Damla, Nasuh'u sorgularken, Altan ve ekibi tarafından baskına uğruyor ve silahla vuruluyor. EDHO 157. bölüm fragmanı heyecan ve aksiyon dolu yep yeni bölümüyle ATV ekranlarında.

EDHO 157. BÖLÜM FRAGMANI

Boran'a tuzak kuran Tufan'ın kızı Yasemin ve Bicolar Boran'ı öldürücek mi? Avukat Damla, Nasuh'u sorgularken, Altan ve ekibi tarafından baskına uğruyor ve silahla vuruluyor. Altan, Nasuh'u kurtarsa da, Damla sorguladığı sırada Feyyaz'ın Türkiye'deki kilit adam olduğunu itiraf ediyor. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 157. BÖLÜM FRAGMANI

Bicolar, kaçırdıkları Boran'ı fidanlığın önünde Hızır'ların kapısına atıp kaçıyorlar. Boran'ın has adamı Tekin'in sözü "Öldürdüler babamı Reis", Boran'ın ölmüş olduğunu gösterse de yaralı kurtulup kurtulmadığı ise belli değil. Hızır Reis, başlattığı bu yeni savaşta önüne çıkan herşeyi yok etmek için neler yapacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 157. BÖLÜM İZLE

EDHO 157. bölüm, 18 Şubat 2020 tarihinde Salı akşamı ATV ekranlarında. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm aynı günün de aynı saatinde ATV'de izleyici ile buluşuyor.