EDHO 151. bölüm fragmanı - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm fragmanı izle: Hızır, Tufan ihanetini öğreniyor!

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin her Salı izlenme rekorları kıran dizisi EDHO 151. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Tufan'ın hayat kurtarmak için yaptığı yanlış başlangıç artık ihanete dönüşmüş durumda. Hızır bir taraftan Altan'ı yok etmeye çalışırken, diğer taraftan aralarında ki haini kim olduğunu arıyordu. Tufan ağanın en son yaptığı hamle ile tüm dikkatleri üzerine çekmesi, kendisini de açığa çıkartmış durumda. EDHO 151. yeni bölüm fragmanı izle...

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. EDHO 151. bölüm fragmanı nda; ufan'ın hayat kurtarmak için yaptığı yanlış başlangıç artık ihanete dönüşmüş durumda. Hızır bir taraftan Altan'ı yok etmeye çalışırken, diğer taraftan aralarında ki haini kim olduğunu arıyordu. Tufan ağanın en son yaptığı hamle ile tüm dikkatleri üzerine çekmesi, kendisini de açığa çıkartmış durumda. 


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 151. BÖLÜM FRAGMANI

EDHO 151. bölüme ait bu hafta ki fragman da; Altan'ın çok güvendiği Sınırsızlar ekibi para için saf değiştiriyor. Altan'ın sınırsızlara son ada sunduğu 4 milyona burun kıvırıyorlar. Altan'da ki gerçek parayı bilmeleri onları Hızır tarafına çekiyor. Diğer taraftan Coşkun'un ölümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Tufan'ın bıçağının Coşkun'un eline nasıl geçtiği ise merak konusu.

EDHO 151. BÖLÜM FRAGMANI 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanın da; Asıl bomba, Boran tarafında yaşanıyor. Bıçak mevzusu konusunda Orhan'ın verdiği çelişkili ifade kafaları kurcalarken, hastane de yoğun bakım daki Tefo uyanıyor. Tefo, deponun adını veren kişinin Tufan ağa olduğunu söylemesi ise, yaşananlardan sonra kimseyi şaşırtmıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OLMAZ (EDHO) 151. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - ATV

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 151. bölüm de;
Hızır, en çok güvendiği kişinin ihanetine inanmak istemediğini dile getirse de bu gerçeği artık kabul ediyor. Boran, Haşmet ve İlyas'ın şaşkınlıkla öğrendiği bu ihanet, artık hiç birşeyi eskisi gibi yapmayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. son bölüm ü, 10 Aralık 2019 Salı akşamı ATV ekranlarında.