EDHO 147. bölüm fragmanı - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. yeni bölüm fragmanı izle

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 147. yeni bölüm fragmanı'nda ortalık savaş alanına dönüyor. Hızır Ali'yi esir tutan Altan elinde ki kozu kullanmak isterken tipi tarafından boğulmaya çalışıyor. Feyyaz ağırlığını göstererek 'bundan sonra benden habersiz bir tek adım atarsanız diyerek' kurşunu sıkıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 147. bölüm ile ilgili fragman ve tanıtımlar haberimizde.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 147. yeni bölüm fragmanı'nda ortalık savaş alanına dönüyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 147. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Hızır Ali'yi esir tutan Altan elinde ki kozu kullanmak isterken tipi tarafından boğulmaya çalışıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 147. bölüm ile ilgili fragman ve tanıtımlar haberimizde. 

EDHO 147. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanın
da; Çakırbey'liler çok zor zamanlar geçiriyor. Tufan ağa esir düşerken oğlu ve yeğeni namlunun ucunda. Diğer tarafndan Hızır Ali, Tufan ağa, oğlu ve yeğenlerini kurtarmaya çalışan İlyas, Behzet ve Hızır'lar çatışarak ilerliyor. Tufan ağa'nın yeğeni ise esir tutulduğu yerde infaz ediliyor.

Eşkıya 147. bölüm de; Feyyaz, Hızır'la olan çatışmasında sürekli kaybeden tarafta olduğu ve ailesinin kendisinden habersiz şekilde ilerleyişinin önüne geçmek için, ağırlığını hissettirmeye çalışıyor. 'Bundan sonra benden habersiz bir tek adım atarsanız' diyerek kurşunu sıkan Feyyaz nasıl bir yol izleyecek hepsini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm de göreceğiz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 147. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EDHO 147. bölüm fragmanı'nda; Can'ın bilgisayarı karşılığında, Hızır Ali'yi elinde tutan Altan ateşle oynuyor. Bir sonraki görüşmelerinde Altan'ın boğazına ipi dayayan Tipi, ölmek üzereyken, Hızır, Altan'ın ölmemesi için uğraşıyor. 

Kendilerilne sınırsızlar olarak adlandıran terörist çetesi, Tufan ağaya acıların en büyüğünü yaşatarak yeğenini infaz ediyor. 

EDHO 147. yeni bölüm (EŞKIYA DÜNAYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 147. BÖLÜM) 12 Kasım 2019 Salı akşamı Atv ekranlarında.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı - EDHO 147. bölüm fragmanı - Eşkıya 147. bölüm