EDHO 140. Bölüm : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? EDHO 139. bölüm full tek parça izle

TAKİP ET

EDHO 140. Bölüm : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz : EDHO 139. bölüm full tek parça izleyin. Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz : EDHO 139. son bölüm ile 28 Mayıs 2019'da sezon finali yaparken, Eşkıya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz : EDHO 140. bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı izleyici tarafından sıkça merak edilmekte.

Reklam
Reklam

EDHO 140. Bölüm fragmanı : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. yeni sezon ne zaman başlayacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 140. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 140. bölüm
olan 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? Sorusu henüz bir netlik kazanmamış olsa da 2019 Eylül - Ekim aylarında yeniden Atv ekranlarında olacağı tahmin ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm ile ilgili, fragman, ön izleme, tanıtım ve haberleri ile ilgili güncel gelişmeleri haber16.com sayfamızdan takip edebilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. SON BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. bölüm
de; Hızır ve masanın başına bela olan Zeki Sivri yaptığı hain plan ile,İlyas, Behzat ve Boranı ele geçiriyor. Tahsin Façalı'nın da içinde olduğu tuzakdan son anda kurtulan İlyas ve ekibi Zeki Sivri ve Gabar'ın adamları ile çatışıyor. Zeki ve Gabar'ı elinden kaçıran İlyas ve ekibi öldürülen adamlarının intikamını almak için her yolu deniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. yeni bölüm izle. (sezon finali)

EDHO 139. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

EDHO 139. bölüm de; Hızır, Tahsin'in kurduğu tuzağı Alparslan sayesinde son anda fark ederek Haşmet Façalı'yı ölümden kurtarmıştı. Behzat, amcaoğlu Tahsin'in Zeki ile iş birliği yapmasına sinirlenerek 'biz sana iyilikten başka ne yaptık' diye tepki koyarken Tahsin'i ele geçiren Hızır, sorgu esnasında yaptıkları için özür dilenirken 'kabul ediyorum' diyerek Tahsin'i ortadan kaldırıyor. EDHO 139. son bölüm izle! (sezon finali)

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE