EDHO 139. Bölüm izle - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. Bölüm izle - (son bölüm) - Sezon Finali: Hızır ve Haşmet İntikamını Alıyor

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. Bölüm izle! EDHO 139. Bölüm izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. son bölüm izle yici ile buluştu. EDHO 139. yeni bölüm'de İlyas, Behzat, Boran ve kalan adamları kurtulup, Zeki ile Gabar ın adamları ile çatışır. Çatışma da Zeki Sivri ve Gabar kaçarken, Hızır'a hain bir tuzak kurularak, evinin önünde vuruluyor. 28 Mayıs 2019'da Atv ekranlarında son bölümü ve sezon finali ile ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 139. bölüm full tek parça izle

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. Bölüm izle. EDHO 139. Bölüm izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. son bölüm izle. 

ATV ekranlarının Salı akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 28 Mayıs 2019'da 139. bölüm sezon finali (son bölüm) ekranlara geldi. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM İZLE (SEZON FİNALİ)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. bölüm de; Hızır ve masanın başına bela olan Zeki Sivri yaptığı hain plan ile,İlyas, Behzat ve Boranı ele geçiriyor. Tahsin Façalı'nın da içinde olduğu tuzakdan son anda kurtulan İlyas ve ekibi Zeki Sivri ve Gabar'ın adamları ile çatışıyor. Zeki ve Gabar'ı elinden kaçıran İlyas ve ekibi öldürülen adamlarının intikamını almak için her yolu deniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. yeni bölüm izle. (sezon finali)

EDHO 139. BÖLÜM İZLE (SEZON FİNALİ)

EDHO 139. bölüm
de; Hızır, Tahsin'in kurduğu tuzağı Alparslan sayesinde son anda fark ederek Haşmet Façalı'yı ölümden kurtarmıştı. Behzat, amcaoğlu Tahsin'in Zeki ile iş birliği yapmasına sinirlenerek 'biz sana iyilikten başka ne yaptık' diye tepki koyarken Tahsin'i ele geçiren Hızır, sorgu esnasında yaptıkları için özür dilenirken 'kabul ediyorum' diyerek Tahsin'i ortadan kaldırıyor. EDHO 139. son bölüm izle! (sezon finali)

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 139. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (SEZON FİNALİ)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm
de; İlyas ile Ömür'ün ilişkisi hakkında konuşan Haşmet Façalı bir karara varıyor. Behzat'ın, İlyas ve Ömür'ün evliliklerine sıcak bakmazken, İlyas'a karşı olan düşüncesi değişecek mi? Alparslan ile Özlem, İlyas ve Ömür'ün evlilikleri çifte düğün olarak mı yapılacak... EDHO 139. yeni bölüm izle (sezon finali)

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. SON BÖLÜM İZLE

EDHO 139. bölüm full tek parça izle!
Zeki kendi çıkarı için oyununa dahil ettiği, Gabar ile planlara devam ediyor. İki kardeşini ortadan kaldıran Hızır'lara iyice düşmanlık besleyen Gabar, kardeşlerinin ölmesinin sorumlusu olarak Zeki Sivri'yi görse de, intikamını almak için Hızır'a evinin önünde hain bir tuzak kuruyor. Telefon ile konuştuğu esna da keskin nişancı ile vurulan Hızır ölecek mi? yoksa bu da Hızır'ın bir planı mı... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. son bölüm full tek parça izle!

EDHO 139. SON BÖLÜM İZLE


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 139. bölüm (sezon finali) aksiyon ve heyecan dolu nefes kesen bir bölüm ile bu akşam: 28 Mayıs 2019'da Atv ekranlarında yayınlandı. EDHO 139. son bölümü ile ekranlara veda ederken yeni sezon ne zaman başlayacağı merak konusu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 140. bölüm olan 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? Sorusu henüz bir netlik kazanmamış olsa da 2019 Eylül - Ekim aylarında yeniden Atv ekranlarında olacağı tahmin ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm ile ilgili, fragman, ön izleme, tanıtım ve haberleri ile ilgili güncel gelişmeleri haber16.com sayfamızdan takip edebilirsiniz.