EDHO 136. Bölüm Fragmanı : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136 Bölüm Fragmanı - İlyas ve Ömür evlenecek mi?

TAKİP ET

EDHO 136 Bölüm Fragmanı izleyici ile buluştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136 Bölüm Fragmanı yayınlandı. Alparslan, Özlem'e evlenme teklif ediyor. Ferman'ın kendi adamları tarafından boğulduğunu öğrenen Behzat adamlarının infazını gerçekleştiriyor. İlyas ve Ömür evlenecek mi?

Reklam
Reklam

Atv'nin reyting rekotmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 136. Bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümüyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. Bölüm'de neler olacak?

EDHO 136. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 136. Bölüm fragmanında; Alparslan, Özlem'e evlenme teklif ediyor. Ferman'ın kendi adamları tarafından boğulduğunu öğrenen Behzat adamlarının infazını gerçekleştiriyor.

İlyas ve Ömür arasındaki ilişki daha da derinleşirken, Hızır, İlyas'a bu ilişkinin adının koyulması tavsiyesinde bulunuyor, aksi takdirde bunun hem İlyas'a hemde Ömür'e zarar vereceğini ön görüyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 136. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İstihbaratçı Mesut'un ölümü ile yerine yeni gelecek olanların pazarlığını yürüten Ünal ve Alparslan nasıl bir yol izleyecekler. İlyas, Esra'ya düşmanı Zeki Sivri'nin fotoğrafını göstererek Esra'yı düşmanını yok etme konusunda ikna etmeye çalışıyor. Zeki Sivri'nin gerçek kimliğini öğrenen Esra kandırılığını düşünürken, İlyas'ın teklifine nasıl cevap vereceğini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümde göreceğiz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. Bölüm Salı akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında.