Ebru Şallı'nın oğlu Pars hayatını kaybetti

TAKİP ET

Ebru Şallı'nın yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören 8 yaşındaki oğlu Pars hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu Pars, yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu. Pars, tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti. Pars Tan için öğle vakti cenaze töreni düzenlendiği, ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedildiği öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Dün akşam hayatını kaybeden Pars Tan için bugün öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Pars Tan, Kilyos mezarlığında defnedildi. Aile üyelerinin birçoğunu koronavirüs salgınından dolayı Pars'ın cenaze törenine katılamadı.

OĞLUNUN HASTALIĞINI ANLATMIŞTI
Ebru Şallı, oğlunun hastalığı hakkında verdiği bir röportajda yürek burkan şu sözleri söylemişti: "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi."

LENFOMA NEDİR?
Lenfoma, bağışıklık sisteminin parçalarından biri olan lenfatik sistemden köken alan kanserleri anlatan genel bir terimdir. Lenfomalar; lenf bezi kanseri olarak bilinirler ancak organlarda da lenf bezini tutmadan hastalık ortaya çıkarabilir.

Kaynak; İHA