DyDo Drinco Turkey'e soruşturma açıldı
DyDo Drinco Turkey'e soruşturma açıldı, başlıklı haberin detayında; Rekabet Kurumu, DyDo Drinco Turkey İçecek Satış ve Pazarlama A.Ş.'ye soruşturma açılmasına karar verdi.
Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada, DyDo Drinco Turkey İçecek Satış ve Pazarlama A.Ş.'nin 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal ettiği iddiası üzerine yürütülen önaraştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı. Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 13.01.2022 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak; DyDo Drinco Turkey İçecek Satış ve Pazarlama A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına, 22-03/27-M sayı ile karar verdi denildi.
DyDo Drinco Turkey'e soruşturma açıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.02.2022 tarihinde EKONOMİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EKONOMİ haberleri kategorisinde yer alan DyDo Drinco Turkey'e soruşturma açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)