Düzce'nin turizmi görüşüldü
Düzce'nin turizmi görüşüldü, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Travel EXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Düzce'nin turistik alanları için turizm profesyonelleriyle görüşme sağlandı.
Düzce Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Parlak, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Travel EXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı. Parlak; turizm işletmecileri, seyahat acenteleri ve tur operatörleriyle görüşmeler yaparak, Düzce'nin turistik alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İkili görüşmeler kapsamında; Güvenli Turizm Sertifika Programı'nın Düzce'de ki uygulama örnekleri ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Düzce'nin turizmi görüşüldü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 06.03.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Düzce'nin turizmi görüşüldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)