Düzce Belediyesi Marmara Denizi'nde musilaj temizliği yaptı

TAKİP ET

Düzce Belediyesi Marmara Denizi'nde musilaj temizliği yaptı başıklıklı son dakika haberinde; DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü Marmara Denizi'nde görülen Musilaj için İstanbul'a giderek temizlik çalışmalarına destek verdi.

Reklam
Reklam

Marmara Denizi’nde son zamanlarda görülen Musilaj için bir çok kurum devreye girdi. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere bir çok kurum deniz üzerinde oluşan Musilajları temizleme çalışmaları yaparken, Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’de Marmara Denizi’ne giderek çalışmalara destek verdi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer’in önderliğinde bölgede çalışmalara katılan temizlik işleri personeli onlarca kilo musilaj temizliği yaptı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Düzce Belediyesi Marmara Denizi’nde musilaj temizliği yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Düzce Belediyesi Marmara Denizi’nde musilaj temizliği yaptı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.