Düzce aşılamada yüzde 77.2'ye ulaştı

TAKİP ET

Düzce aşılamada yüzde 77.2'ye ulaştı, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Korona virüs ile mücadele kapsamında Düzce 2. Doz aşılamada yüzde 77.2'ye ulaştı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıllarda Çin'de ortaya çıkarak dünyanın dört bir yanına yayılan korona virüs ile mücadele bir yandan devam ederken, bir yandan da aşılama çalışmaları da yapılıyor. Ülke genelinde bir çok şehirde çift doz aşı yaptıranların sayısı her geçen gün artarken, Düzce'de de iki doz aşı yaptıranların sayısı nüfusa göre artışını sürdürüyor. Bu kapsamda birinci doz aşılamada yüzde 90'lara ulaşan Düzce'de, ikinci doz aşılama yüzde 77.2'ye kadar çıktı. Düzce'nin komşu illeri olan Zonguldak en çok 2. Doz aşılama yaptıran 9. Şehir olarak yüzde 85.2 ile öne çıkarken, Bolu'da yüzde 80.8 ve Sakarya'da yüzde 75.4 aşılama yapıldı.




Düzce aşılamada yüzde 77.2'ye ulaştı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde SAĞLIK haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SAĞLIK haberleri kategorisinde yer alan Düzce aşılamada yüzde 77.2'ye ulaştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)