Dursunbey Kaymakamlığı'ndan izin duyurusu

TAKİP ET

Dursunbey Kaymakamlığı'ndan izin duyurusu, başlıklı haberin detayında; Dursunbey'de devam eden kar yağışı ve soğuk havadan dolayı Dursunbey kaymakamlığı engelli, hamile ve 3 yaşından küçük çocuğu olan bayan personellerin pazartesi günü 24 Ocak 2022 izinli olacağı duyurdu.

Reklam
Reklam

Dursunbey Kaymakamlığından yapılan açıklama 24 Ocak 2022 Pazartesi günü engelli,hamile ve 3 yaşından küçük çocuğu olan bayan kamu personellerinin idari izinli sayılması, sürücü kursları, halk eğitim merkezi ve rehabilitasyon merkezlerinin'de tatil edilmesine karar verilmiştir denildi.




Dursunbey Kaymakamlığı'ndan izin duyurusu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Dursunbey Kaymakamlığı'ndan izin duyurusu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)