''Dur ihtarına uymayan otomobilden uyuşturucu çıktı

''Dur ihtarına uymayan otomobilden uyuşturucu çıktı, başlıklı haberin detayında; Diyarbakır'ın Bismil Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan otomobilden 1500 gram esrar maddesi ve 1 adet av tüfeği çıktı.

Polisin dur ihtarına uymayan araç yarım saatlik kovalamaca ardından Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Araç sürücüsü S.A.(24 ) Polis tarafından gözaltına alınırken araçta yapılan aramada 1500 gram esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bismil Adalet Sarayına sevk edilen şüpheli S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




''Dur ihtarına uymayan otomobilden uyuşturucu çıktı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan ''Dur ihtarına uymayan otomobilden uyuşturucu çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)