Dünyayı sarsacak iddia... Tek tek satılıyor!

TAKİP ET

Rock and Roll'un Kralı lakaplı ABD'li ünlü müzisyen Elvis Presley hakkındaki yeni iddia şoke etti

Reklam
Reklam

"Rock and Roll'un Kralı" lakaplı ABD'li ünlü müzisyen Elvis Presley 16 Ağustos 1977'de henüz 42 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Elvis Presley'nin ölümü araştıran uzmanlar, ünlü şarkıcının kalp krizi sebebiyle öldüğünü duyurmuştu. Ölümünden 42 yıl geçmesine rağmen çok sayıda komplo teorisyeni ünlü şarkıcının aslında ölmediğini, ölü numarası yaptığını ve günümüzde hala yaşamını sürdürdüğüne inanıyor.

Elvis Presley'nin yaşıyor olduğunu öne süren kişiler bu iddiasına ünlü şarkıcının mezar taşındaki hatayı, ölümü sonrasında ortaya çıkan ses kayıtlarını ve görüldüğüne dair söylentileri dayanak gösteriyor. Rock and Roll'un Kralı Presley'nin ölmediğine dair kanıt olarak gösterilen bir diğer detay ise şarkıcının tabuttaki cansız bedeni. Elvis Presley'nin kuzeni Gene Smith ile 1990'lı yıllarda The Elvis Files adlı belgesel kapsamında bir röportaj gerçekleştirilmişti. Bahsi geçen belgesel geçtiğimiz günlerde YouTube'a yüklenince belgeselde konu alınan iddialar tekrar alevlendi.

Belgeselde fikirlerine başvurulan kuzen Smith, Presley'nin dış görünüşünde dikkatini çektiği beş ilginç detayı anlatıyor. Presley'nin elleri, burnu, favorileri, saçları ve bedeninin terlemesi gibi detayları oldukça ilginç olarak niteleyen Smith, kuzeninin cansız bedenini bir süre incelediğini ve ellerine baktığını söylüyor. Presley'nin elleri ile sık sık tuğla kırdığını ve bu sebeple ellerinin büyük ve kaba göründüğünü söyleyen kuzen Smith, tabuttaki cansız bedenin ellerinin son derece pürüzsüz, sanki yeni doğan bir bebek eli gibi göründüğünü ifade ediyor.

Smith ayrıca Presley'nin havalı saçlarının aksine cansız bedenin saçlarının sanki yapıştırıcı ile tutturulmuş gibi olduğuna ve son derece az olduğuna dikkat çekiyor. presley'nin kısa ve tombul burnunun aksine tabuttaki cansız bedenin burnunun yaklaşık 2.5 cm kadar uzun olduğunu belirtiyor Smith... Elvis Presley'i konu alan The Elvis Files adlı belgesel, ABD'nin en uzun süre boyunca faaliyetlerini sürdüren Elvis Presley Fan Kulübü'nün başkanı Maria Columbus'un, ünlü şarkıcının mal varlığı envanterinden bazı malların eksildiğini iddia etmesinin hemen ardından tekrar gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde Maria Columbus, Presley'nin, aralarında günlükleri ve bir uçağının da olduğu bazı mallarının gizemli bir şekilde kaybolduğunu ve bu durumun ünlü şarkıcının hala hayatta olabileceği tezini güçlendirdiğini söylemişti. Maria Columbus ayrıca Elvis Presley'nin evi Graceland'i ziyaret etmek isterken babası tarafından engellendiğini ve bu durumun son derece şüpheli olduğunu vurgulamıştı. Cenaze töreni düzenlendiği halde aslında ölmediği öne sürülen tek ünlü isim Elvis Presley değil. 1996 yılında kurşunlanarak öldürülen Tupac Shakur'un da aslında ölmediği ve hala yaşıyor olduğu iddiaları bulunuyor. Benzer bir iddia Pop'un Kralı Michael Jackson için de geçerli.