Dünyanın en yaşlı babası evinde çıkan yangında can verdi

TAKİP ET

Dünyanın en yaşlı babası olarak tanınan Ramjeet Ragav, sigarasının yatağına düşmesi sonucunda çıkan yangında hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Dünyanın en yaşlı babası rekorunu kıran Ramjeet Ragav 104 yaşında talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti. Hindistan'da 94 yaşında ve 96 yaşında baba olan Ramjeet Ragav, dünyanın en yaşlı babası rekorunu üst üste kırmıştı.

Eşi 60 yaşında olan Ragav, eski bir güreşçi olduğunu ve baba olmak için kendisini çok dinç hissettiğini söylüyordu. Ragav'ın 2008'de doğan ilk oğlu, 2013'te annesinin kucağından kaçırılmıştı. Kısa süre sonra eşi de küçük oğluyla evi terk etmişti.

Ramjeet, "Nereye gittiklerini bilmiyorum, eve geldiğimde eşim ve oğlum gitmişti. Normalde iyi beslenirim ama şimdi stresten yiyemiyorum. Çocuklarımı özlüyorum, ölmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum" demişti. 104 yaşındaki Ragav, önceki gün evinde içtiği sigarayı söndürmeyince yatağı tutuştu. Yaşlı adam can havliyle kaçmayı başardı. İlk müdahaleyi komşuları yaptı. Görgü şahidi komşuları, yaşlı adamın ağlayarak yardım istediğini söyledi. Doktorların ilk müdahaleyi yaptığı yaşlı adam aldığı yanık yaraları nedeniyle 104 yaşında öldü.