Dünyanın en güzel kızı seçilen minik kız büyüdü

TAKİP ET

6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen ve çocuk model olarak tanınan Thylane Blondeau, adeta serpildi. Geçtiğimiz aylarda 19 yaşına giren genç model deyim yerindeyse değişimiyle hayran bıraktı.

Reklam
Reklam

Çocuk model olarak tanınan ve daha sonra da moda sektöründe kendi markasını yaratan Thylane Blondeau, geçtiğimiz aylarda 19 yaşına girdi. Şimdilerde pandemi nedeniyle Paris'teki evinden sık sık fotoğraf paylaşan model Thylane Blondeau, zaman içindeki değişimiyle hem şaşırttı hem de büyüledi.

Dergilere kapak olduğunda 6 yaşında olan Blondeau, 2007 yılında 'Dünyanın en güzel kızı' seçilmişti. 2018 yılında ise C Candler, tarafından 2018 yılının en güzel yüzü olarak seçilen Thylane Blondeau ikinci kez 'enlerin' ismi olmuştu. Anne babası da tanınmış kişiler olan Thylane Moda tasarımcısı Veronika Loubry ve ünlü Fransız futbolcu Patrick Blondeau'nun kızı. Küçük yaşta moda dünyasına adımını atan genç model L'Officiel, Vogue gibi pek çok ünlü dergiye kapak oldu. Büyüdükçe güzelliğine güzellik katan Thylane kendi markasını kurarak genç yaşında girişimciliğini de konuşturdu.

Thylane Blondeau herkesin kendini evlerinde karantinaya aldığı bu dönemde sosyal medyayı daha aktif kullanarak hemen hemen her anını takipçileriyle paylaşıyor. Thylane Blondeau'nun Instagram hesabında 3,5 milyon takipçisi bulunuyor.