Dünyaca ünlü futbolcunun ipleri +18 film yıldızının elinde

TAKİP ET

23 yaşındaki yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, 45 milyon takipçisi olan ünlü bir futbolcunun kendisine sosyal medyadan mesaj attığını söyledi.

Reklam
Reklam

Rhoades, yıllık kazancı 61 milyon sterlin olan ve Instagram'da 45 milyon takipçisi olan bir futbolcudan kendisine mesaj geldiğini söyledi. Ancak Rhoades futbolcuya cevap vermediğini ifade etti. Arkadaşları Alexandra Cooper ve Sofia Franklyn ile YouTube'da yaptıkları sohbet sırasında itirafta bulunan Lana Rhoades, buna karşın futbolcunun ismini açıklamaktan kaçındı. Rhoades'in itirafı sonrası arkadaşları Cooper ve Franklyn şaşkınlıklarını gizleyemezken, ısrarlarına rağmen futbolcunun ismini öğrenemedi.

LANA RHOADES KİMDİR
Genç yıldız Rhoades, 6 Eylül 1996 yılında Amerika'da dünyaya geldi. Çekoslovakya kökenli bir ailenin çocuğu olan Lana Rhoades, yetişkin içerikli filmlere başlamadan önce bir restoranda garson olarak çalışıyordu. 23 yaşındaki yıldız kariyerine 2016 yılında başladı ancak Rhoades'in 2018 yılında sonlandırdığı söyleniyor. Bu yıla kadar 230'dan fazla filmde yer aldı. Genç yıldızın film sektörünü bıraktıktan sonra Chicago'ya dönerek arkadaşıyla evlendiği de diğer iddialar arasında.
Lana, 1.60 cm boyunda ve 52 kilo ağırlığında. Mavi gözleri, kahverengi saçlarıyla en çok beğenilen yıldızlar arasında. Lana Rhoades'in vücut ölçüleri ise 87-59-89 şeklinde.