Dumlupınar'da biçerdöver kontrolleri

TAKİP ET

Dumlupınar'da biçerdöver kontrolleri, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde biçerdöver kontrollerinin aralıksız olarak yapıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Dumlupınar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ’’Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından ilçemizde biçerdöver ile hasat kontrolleri yapılarak dane kaybının en aza indirilmesi, biçerdöverlerin uygunluğu ve biçerdöver operatörlerinin belge kontrolleri yapılmıştır. Kontrollerdeki amacımız eğitimsiz ve donanımsız biçerdöver hizmetleri verilmesinin önüne geçmektir. Kontrollerimiz hasat dönemi boyunca devam edecektir’ ifadeleri kullanıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dumlupınar’da biçerdöver kontrolleri" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Dumlupınar’da biçerdöver kontrolleri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.