Dulkadiroğlu'nun nüfusu kadar fidan dikilecek

TAKİP ET

Dulkadiroğlu'nun nüfusu kadar fidan dikilecek, başlıklı haberin detayında; Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 'Her ses bir nefes' sloganıyla ilçede yaşayan her bir birey adına bir fidan dikeceklerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Başkan Okay, son günlerde ülke olarak yaşadıkları orman yangınları afeti karşısında Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, söz konusu afete karşı ilçede yaşayan her vatandaş adına 223 bin 277 fidanı toprakla buluşturmaya karar aldıklarını belirterek, "Projemizin adı ‘Her ses bir nefes’dir. Konuyla ilgili yazışmalarımızı Orman Bölge Müdürlüğümüz aracılığıyla ve Tarım ve Orman Bakanlığımız nezdinde başlamıştır. Orman Bölge Müdürlüğümüzün göstereceği alanda kendilerinin uygun gördüğü teknik ve yöntemle ilçemizde bulunan kaymakamlığımıza bağlı müdürlükler, sivil toplum kuruluşları, Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okullarımızdaki öğrencilerimiz, sanayici, iş insanı, esnaf ve tüm vatandaşlarımızla birlikte elbirliğiyle daha fazla yeşereceğiz" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dulkadiroğlu’nun nüfusu kadar fidan dikilecek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Dulkadiroğlu’nun nüfusu kadar fidan dikilecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.