Düğüne gidip koronavirüse yakalanmıştı... Skandal ortaya çıktı...

TAKİP ET

Liverpool'un dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Muhammed Salah'ın koronavirüs olmasının iki gün öncesinde Mısır'da katıldığı düğün hakkında gerçekler ortaya çıktı

Reklam
Reklam

Liverpool'un yıldız futbolcusu Muhammed Salah'ın Mısır'da katıldığı bir virüsün ardından koronavirüs olması şok etmişti. Olaydan dikkat çeken itiraflar da gelmeye başladı... Tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs, milli arada yıldız futbolcuları da çok olumsuz etkiledi... Milli arada ülkelerine giden birçok futbolcu hem Türkiye hem de Avrupa'da virüse yakalandı. Koronavirüse yakalanan futbolculardan birisi de Liverpool'ın Mısırlı yıldızı Muhammed Salah olmuştu...

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI OLAY OLMUŞTU 
Mısır Futbol Federasyonu, milli ara nedeniyle Mısır'da bulunan Salah'ın son yapılan koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı. Ardından Salah'ın Mısır'da abisi Nasr'ın düğününe gittiği ortaya çıkmıştı. Muhammed Salah, koronavirüs açıklanmasından iki gün önce Mısır'da kardeşi Nasr'ın düğününe katılmış, maske ve sosyal mesafe olmadan kapalı ve kalabalık bir ortamda kalışı tepki toplamıştı.

ORTAYA ÇIKAN İTİRAF 
Görüntülerde Salah'ın hiçbir sosyal mesafe ve maske olmadan kardeşi ile dans ettiği görülmüş ve İngiliz basını bu hareketleri 'sorumsuzluk' ile suçlamıştı. Salah'ın katıldığı düğünden yeni itiraflar gelmeye başladı. 28 yaşındaki yıldız futbolcunun test sonucu pozitif çıkmasına rağmen Salah, 'Benim bir şeyim yok, hasta değilim' diyerek karantinada kalmayı reddetti.

VİRÜS KAPACAĞINA İNANMIYORDU
Testten iki gün önce kalabalık bir düğüne katılan Salah'ın virüs kapacağına inanmadığı ancak düğünde birçok kişiye sarıldığı kaydedildi. Salah ile birlikte Arsenal forması giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Muhammed Elneny'nin de koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı.
İki futbolcunun aynı uçakla Mısır'dan İngiltere'ye geldiği ve 10 gün boyunca karantina altında kalacakları açıklandı. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp ise Salah'ın Mısır'da katıldığı düğün hakkında konuştu ve ilginç itiraflarda bulundu. Alman teknik adam, ''Salah'a kızmıyorum, onu anlıyorum. Ben de Almanya'dayken az kalsın bir doğum günü partisine gidecektim. Benim futbolcularım son derece disiplinlidir ama bazen böyle şeyler olabiliyor tabii.'' dedi.

'BAZI ÜLKELERDE DÜĞÜNLER DAHA ÖNEMLİDİR' 
Klopp, ''Abinizin evlenmesi özel bir durumdur. Özellikle bazı ülkelerde bu daha da özeldir. Böyle ülkelerde düğünlerde sosyal baskı olabilir. O yüzden Salah'ı anlıyorum. Zaten aramızda konuştuk, her şey onunla benim aramda. Bir sıkıntı yok.'' sözlerini kullandı. Salah'ın abisinin düğündeki dans videoları sosyal medyada da geniş yer bulmuştu.