Düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti

Düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce'de gittikleri düğünde maganda kurşununun isabet ettiği 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Düzce’nin Kurtsuyu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kurtsuyu köyündeki bir düğünde, N.E. isimli bir şahısın tabancasından çıkan kurşunlar, düğüne katılan Ali Rıza Sarıoğlu ile Ersan Sarıoğlu isimli iki kuzene isabet etti. Kanlar içinde kalan vatandaşları görenler durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Ali Rıza Sarıoğlu’nun hayatını kaybettiği, Ersan Sarıoğlu’nun ise durumunun ağır olduğu belirlendi. Ersan Sarıoğlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri tarafından ise N.E. isimli şahıs gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

"Düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.