Dörtyol ve Payas'ta öğrencilere çanta ve kıyafet yardımı

TAKİP ET

Dörtyol ve Payas'ta öğrencilere çanta ve kıyafet yardımı, başlıklı haberin detayında; Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol ve Payas ilçesinde 200 öğrenciye kıyafet yardımı yaptı.

Reklam
Reklam

2021-2022 eğitim-öğretim yılında maddi durumu iyi olmayan 200 öğrenciye ilçe milli eğitim müdürlükleri üracılığıyla dağıtılmak üzere mont, çanta ve eşofman yardımında bulunuldu.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım, “Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından finanse edilen ve oda tarafından tedarik edilen eğitim yardımlarının ihtiyacı olan öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdik” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, öğrencilere yardımlarının devam edeceğini söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dörtyol ve Payas’ta öğrencilere çanta ve kıyafet yardımı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Dörtyol ve Payas’ta öğrencilere çanta ve kıyafet yardımı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.