Dörtyol'da ev hanımları balık ağı örecek

TAKİP ET

Dörtyol'da ev hanımları balık ağı örecek, başlıklı haberin detayında; Hatay'ın Dörtyol ilçesinde "Ağımı Örüyorum Hayata Tutunuyorum" projesi kapsamında ev hanımlarına yönelik kurs açıldı.

Reklam
Reklam

Dörtyol Sosyal Hizmet Merkezi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile Gönülden Gönüle Damlayanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde başlatılan proje kapsamında 20 ev hanımına balık ağı örmesi öğretilecek. 3 ay sürecek olan eğitimde kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere meslek belgesi verileceği belirtildi.

Dernek başkanı Ahmet Özel, 65 bin lira hibe bütçeli proje ile 20 kadın kursiyerin, ay sürecek eğitimler süresince günlük 35 lira ücret alarak aile bütçesine katkı sağlayacaklarını aynı zamanda birer meslek sahibi olacaklarını söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dörtyol’da ev hanımları balık ağı örecek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Dörtyol’da ev hanımları balık ağı örecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.