Dönüp dönüp baktı, Ünlü oyuncu böyle görüntülendi

TAKİP ET

Bir süredir özel hayatındaki sorunlarla boğuşan ünlü oyuncu sokakta böyle görüntülendi.

Reklam
Reklam

Son zamanlarda dağılan evliliği, alkol bağımlılığı nedeniyle gördüğü tedavi ve sık değiştirdiği sevgilileriyle gündeme gelen oyuncu, California'da çıktığı yürüyüşte görüntülendi.

46 yaşındaki Ben Affleck, önceki gün Brentwood'daydı. Elinde kahvesiyle yürüyen Affleck; bir ara üzerinde taytı ve ayağında terlikleriyle yürüyen genç bir kadını gördü.

Kadını ilgiyle inceleyen Affleck, görüntülendiğini fark etmesine rağmen arkasına dönüp genç kadını incelemekten vazgeçmedi.

Daha sonra da aracına doğru ilerledi. O sırada yeniden ciddi bir ifade takındı.

Dört yıl öncesine kadar Jennifer Garner ile üç çocuklu mutlu bir evliliği olan Affleck'in yaptığı kaçamak yuvasının dağılmasına neden oldu. Çocuklarının dadısı Christine Ouzounian ile yasak ilişki yaşamıştı. Bu ortaya çıkınca da Garner, boşanma kararı aldı.

Çift, bu kararın ardından çocuklarını da alıp tatile çıktı. Ancak evliliklerini bitirme konusunda fikir birliğine vardılar.Buna rağmen, alkol bağımlılığı yüzünden tedavi gören Affleck'i eski eşi Garner, desteğinden yoksun bırakmadı.

Bir süre Shouna Sexton ile birlikte oldu Ben Affleck. Ama bu ilişki uzun sürmedi.

Son dönemde de Lindsay Shockus ile birlikte. Hatta eski eşini de onunla tanıştırdı. Bir zamanlar Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olan Jennifer Garner ile Ben Affleck, evliliklerini bitirseler de dostlukları sürüyor.

BACKGRID USA