Donmaktan kurtardığı bukalemunu görenler şaşırıyor

TAKİP ET

Donmaktan kurtardığı bukalemunu görenler şaşırıyor, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Nazilli ilçesinde cep telefonu teknik servisi işiyle uğraşan vatandaşın, soğuk havada donmaktan kurtararak beslediği bukalemunu görenler şaşırıyor.

Reklam
Reklam

Tüm yurtta olduğu gibi soğuk hava Aydın'da da etkili oldu. Yaşanan soğuk kış şartları dağda yaşayan canlıları da olumsuz yönde etkiledi. Pınarbaşı Mahallesi'nde cep telefonu teknik servisi işi ile uğraşan Tanyel Fidancı, soğuktan donmak üzereyken bulduğu bukalemunu sahiplendi. Fidancı'nın üzerinden inmeyen, böcek ve sinekle beslenen bukalemunu görenler ise ilk başta duruma şaşırıyor.

Fidancı, soğuk havaların etkisini kaybetmesi ile bukalemunu tekrar ait olduğu doğaya bırakacağını belirterek, Bu arkadaşı soğuktan donmak üzereyken buldum. Buraya getirdik ve onun bakımlarını yaptık. Kendisine geldi. Havalar tekrar ısındığında kendi doğal ortamına bırakacağız inşallah dedi.




Donmaktan kurtardığı bukalemunu görenler şaşırıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Donmaktan kurtardığı bukalemunu görenler şaşırıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)