Dondurucu soğuğa rağmen simitçiler tezgâh başında
Dondurucu soğuğa rağmen simitçiler tezgâh başında, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'de soğuk havaya karşı brandayla önlem alan simitçiler, tüm zorluklara rağmen tezgâhlarının başından ayrılmıyor.
Eskişehir'de güneş biraz olsun yüzünü gösterse de dondurucu soğuk etkili olmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde hissedilen sıcaklığın eksi 10 derecelere kadar düştüğü bu günlerde simitçiler, sokaklarda ekmek kavgası vermeye devam ediyor. Seyyar simitçiler, soğuktan korunabilmek için brandayla önlem alıyor. Brandanın yalnızca rüzgârı kestiğini söyleyen simitçiler, soğuk havadan etkilendiklerini belirttiler. Geleneksel lezzet olan simidi vatandaşlara ulaştırmak için mesai harcayan simitçiler, kış aylarında çalışmanın daha zor olduğunu söylediler.
Dondurucu soğuğa rağmen simitçiler tezgâh başında başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 30.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Dondurucu soğuğa rağmen simitçiler tezgâh başında başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)