Donald Trump'ın kızı cami ziyaretinde bulundu, kıyafeti dikkat çekti

TAKİP ET

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, topuklarına kadar inen parlak bir kıyafet giymeyi tercih eden ABD Başkanı'nın kızı, dünyanın en büyük camilerinden birini ziyaret etti. Ivanka Trump, camide çekildiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Reklam
Reklam

ABD Başkanı Donald Trump'ın el üstünde tuttuğu biricik kızı, Küresel Kadınlar Forumu'na katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyarette bulundu.

Öğle saatlerinde Abu Dabi'de boy gösteren Ivanka Trump, tercih ettiği kıyafetle oldukça dikkat çekti.

ABD Başkanı'nın kızı otelinden ayrılıp korumalarıyla birlikte Louvre Abu Dabi Müzesi'ne gitti.

Burada bir grup kadınla bir araya gelen ABD Başkanı'nın kızı, daha sonra müzeyi gezdi.

Ivanka Trump'ın asıl sürprizi ise, kentteki Şeyh Zayed Camii'ni ziyaret etmesi oldu.

Dünyanın en büyük camilerinden biri olan mabedi gezerken yetkililerden bilgi aldı.

Caminin süslemelerine dokunan Ivanka Trump'ın başını siyah bir örtüyle kapatması ve çorap giymemesi dikkat çekti. Ivanka Trump bu anlarını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde yarın başlayacak Küresel Kadınlar Forumu'nda Ivanka Trump bir konuşma yapacak.

Forum, Ivanka dışında başka önemli misafirleri de ağırlıyor. İngiltere'nin eski başbakanı Theresa May, konuşma yapacak bir diğer isim.

Birleşik Arap Emirlikleri, Ivanka Trump'ın kocası ve yine Başkan Trump'ın kıdemli danışmanı olan Jared Kushner tarafından hazırlanan Ortadoğu planına destek veren ülkelerden biri.

Ivanka Trump, gelişmekte olan ülkelerde kadınlara destek programının tanıtımı için Kasım ayında Kuzey Afrika ülkesi Fas'a 3 günlük ziyarette bulunmuştu.

Pek çok üst düzey yetkili karşılanan Ivanka Trump, Sidi Kacem bölgesindeki bir çiftliği ziyaret etmişti. Ziyaret esnasında Ayşe Burkib adlı çiftçi kadının Ivanka Trump'ın ellerini öpmesi ve sarılmaları ziyaretin en dikkat çeken anları olmuştu.