Dolandırıcı sahte polis ve savcı tutuklandı
Dolandırıcı sahte polis ve savcı tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Edirne'de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp vatandaşı dolandıran şüpheliler tutuklandı.
Edirne'de yaşayan B.A.A. isimli kadın, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilere 50 bin TL gönderdiğini belirterek, şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Şüphelilerden 3'ü serbest, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2'si de tutuklandı.Dolandırıcı sahte polis ve savcı tutuklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 11.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Dolandırıcı sahte polis ve savcı tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)