Doğuş Partisi Genel Başkanı Karalar: "Garibanın sesi, halkın umudu olacağız"
Doğuş Partisi Genel Başkanı Karalar: "Garibanın sesi, halkın umudu olacağız", başlıklı haberin detayında; Doğuş Partisi Genel Başkanı Mahmut Karalar, "Biz garibanın sesi, halkın umudu olarak başarılı olacağız" dedi.
Doğuş Partisi Genel Başkanı Mahmut Karalar, parti genel merkezinde partisinin hedeflerini anlattı. Halkın her kesiminden destek aldıklarını belirten Karalar, “Doğuş Partisi 5 ay içerisinde 27 ilde yapılandı. Seçime kadar 41 ilde yapılanmayı planlıyoruz. Biz Abdallar olarak işe başladık. Türkiye’de büyümeye devam edeceğiz. Bizim tek problemimiz maddi kaynak bulma konusu. Bunu çözersek çok faydalı işler yapacağız. Bugün tüm teşkilatımızla toplantı yaptık. Biz sevilen bir toplum olduğumuz için her kesimden destek alıyoruz. Biz garibanın sesi, halkın umudu olarak başarılı olacağız” dedi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Doğuş Partisi Genel Başkanı Karalar: “Garibanın sesi, halkın umudu olacağız”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.10.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Doğuş Partisi Genel Başkanı Karalar: “Garibanın sesi, halkın umudu olacağız” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.