Doğurduğu bebeği öldürüp 2 gün valizde taşıyan cani anne için karar verildi!
Çorlu'da ailesinden habersiz erkek bebek dünyaya getiren ve ağlayan bebeğinin ağzını kapatarak ölümüne neden olan 19 yaşındaki evlat katili anne, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çorlu'da evinde dünyaya getirdiği bebeğini öldürdüğü ve iki gün boyunca valizde sakladığı öne sürülen 19 yaşındaki evlat katili anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ÖLDÜRDÜĞÜ BEBEĞİNİ 2 GÜN VALİZDE SAKLAMIŞ
Çorlu'da ailesiyle yaşayan R.U. (19) adlı genç kız, evinde ailesinden habersiz erkek çocuk dünyaya getirmiş, doğumdan sonra ağlayan bebeğin ağzını kapatarak ölümüne neden olmuştu. Bebeği iki gün boyunca evde bir valizin içerisinde saklayan R.U. önceki gece Çorlu Devlet Hastanesine giderek ölü bebek dünyaya getirdiğini söylemiş, ancak doktorların durumdan şüphelenerek polise haber vermesi ile nöbetçi Cumhuriyet Savcısı nezaretinde R.U.'nun evinde arama yapılmış, arama sırasında R.U. olayı itiraf ederek bebeğini öldürdüğünü kabul etmişti. Erkek arkadaşı Ö.Ö. ile yaşadığı ilişki sonrasında hamile kaldığını belirten genç kızın ifadesinin ardından hem R.U. hem de Ö.Ö. polis tarafından gözaltına alınmıştı.