Doğum günü için cennet köşesine götürdü

TAKİP ET

Ünlü model, kızının yeni yaşını kutlamak için bütün ailesini dünyanın cennet köşelerinden birine götürdü.

Reklam
Reklam

Top model Alessandra Ambrosio, kızı Anja'nın 12'nci yaşını Maldiv adalarında bir tatil köyünde kutladı. Bu geziye 39 yaşındaki Ambrosio'nun annesi, babası, ailesinin yakın üyeleri ve sevgilisi Nicolo Oddi de katıldı.

Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, iş adamı Jamie Mazur ile birlikteliğinden dünyaya gelen ilk çocuğu Anja'nın yeni yaşı için lüks tatil köyünde renkli bir kutlama düzenledi.

Model, kutlamada çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımlara Ambrosio'nun takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Adını "Victoria's Secret Meleği" olarak duyuran Alessandra Ambrosio, Jamie Mazur ile uzun süren bir nişanlılık dönemi yaşadı.

Bu sırada Anja adını verdikleri kızı ve Noah adında, şu an 8 yaşında olan oğulları dünyaya geldi.

Amborio ve Mazur, nişanı evliliğe taşımadan yollarını ayırdılar. Alessandra Ambrosio, iki yıldır ünlü bir giyim markasının kurucularından olan 39 yaşındaki Nicolo Oddi ile birlikte.

Alessandra Ambrosio daha küçük yaşta model olmaya karar vermişti. Hatta bunun için 11 yaşındayken kulaklarından ameliyat geçirdi.

1996'da katıldığı bir yarışmada birinci olan Ambrosio onun ardından kısa sürede kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı.

Victoria's Secret ile çalışması ise kariyeri için iyi bir dönüm noktası oldu. Ondan sonra dünyanın önde gelen modellerinden biri haline geldi.