Doğu'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

TAKİP ET

Doğu'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor, başlıklı haberin detayında; Doğu Anadolu Bölgesinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Reklam
Reklam

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçecek. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgâr batı ve güneybatıdan hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli esmesi bekleniyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı; Erzincan’da, Ağrı’da, Erzurum’da ve Ardahan’da 4, Kars’ta 1, Iğdır’da 12, Bayburt’ta 7 derece olarak kaydedildi.

Gün içerisinde beklenen en yüksek sıcaklıklar ise; Erzincan’da 20, Iğdır’da 19, Erzurum’da 15, Kars ve Bayburt’ta 16, Ağrı’da 17, Ardahan’da 13 derece olması öngörülüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Doğu’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Doğu’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.