Doğu Anadolu Gözlemevi'nde incelemelerde bulunacaklar

TAKİP ET

Doğu Anadolu Gözlemevi'nde incelemelerde bulunacaklar başıklıklı son dakika haberinde; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Erzurum Valisi Okay Memiş'i ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Beraberinde TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Milli Teknoloji Genel Müdürü Zekeriya Coştu ile birlikte Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır bir süre görüştü.
Heyetin Atatürk Üniversitesi ve Doğu Anadolu Gözlemevi’nde incelemelerde bulunacağı belirtildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Doğu Anadolu Gözlemevi’nde incelemelerde bulunacaklar" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Doğu Anadolu Gözlemevi’nde incelemelerde bulunacaklar" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.