Doğu Anadolu'da en düşük sıcaklık Refahiye'de en yüksek sıcaklık Kemah'ta ölçüldü
Doğu Anadolu'da en düşük sıcaklık Refahiye'de en yüksek sıcaklık Kemah'ta ölçüldü, başlıklı haberin detayında; Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyrettiği Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı Erzincan Refahiye'de eksi 0,5 derece, Bayburt'un Aydıntepe ilçesine bağlı Kavlatan köyünde 0,2, Bayburt Yaylalar köyünde 0,8 derece gün içerisindeki en yüksek sıcaklık ise Erzincan Kemah'ta 23,1 derece olarak ölçüldü.
Doğu Anadolu Bölgesi’nde sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede havanın parçalı bulutlu, kuzey kesimlerde ise yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın batı ve güneybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.
Gece en düşük sıcaklık, Bayburt, Erzurum, Ağrı ve Ardahan’da 4, Kars’ta 5, Erzincan’da 8, Tunceli’de 9, Iğdır’da 13 derece ölçüldü.Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Tunceli’de 28, Iğdır’da 25, Ağrı ve Erzincan’da 22, Erzurum’da 20, Ardahan’da 17, Bayburt’ta 21 ve Kars’ta 15 derece olması bekleniyor.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Doğu Anadolu’da en düşük sıcaklık Refahiye’de en yüksek sıcaklık Kemah’ta ölçüldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "02.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Doğu Anadolu’da en düşük sıcaklık Refahiye’de en yüksek sıcaklık Kemah’ta ölçüldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.