Diyarbakır'ın gönüllü ordusu, afetlere hazırlanıyor

TAKİP ET

Diyarbakır'ın gönüllü ordusu, afetlere hazırlanıyor, başlıklı haberin detayında; Uzaktan eğitimlerini tamamlayan AFAD'ın gönüllü ordusu afet ve acil durumlarda destek vermek için uzman AFAD eğitmenleri tarafından eğitilerek her türlü afetlerde görev almaya hazır hale getirildi.

Reklam
Reklam

Diyarbakır İl AFAD müdürlüğünde gönüllülere ilk yardım eğitimi, yangın eğitimi, insani yardım, çadır kurulumu, iniş ve tırmanış eğitimi verildi. Eğitimin ardından değerlendirme sınavı yapıldı. Eğitim ve sınav sürecini başarıyla tamamlayan gönüllülere Destek AFAD gönüllülüsü kimlik kartları verilmesi için çalışma başlatıldı. Diyarbakır’da AFAD ekipleri ile organize bir şekilde çalışan AFAD’ın gönüllü ordusu olan gönüllü sayısı 220’ye yükseldi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Diyarbakır’ın gönüllü ordusu, afetlere hazırlanıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Diyarbakır’ın gönüllü ordusu, afetlere hazırlanıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.