Diyarbakır'da 1 ton 817 kilogram esrar ele geçirildi

TAKİP ET

Diyarbakır'da 1 ton 817 kilogram esrar ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 1 ton 817 kilo 500 gram esrar ile 8 bin 100 kök kenevir ve 11 kilogram kenevir tohumu ele geçirilirken, olay ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sosyal medya aracılığıyla yapılan paylaşımda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen bir operasyonda; 1 ton 723 kilo 500 gram toz esrar, 94 kilogram kubar esrar, 8 bin 100 kök kenevir, 11 kilogram kenevir tohumu ile uyuşturucu madde üretimine yardımcı malzeme ele geçirildiği ve olay ile ilgili 5 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Diyarbakır’da 1 ton 817 kilogram esrar ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Diyarbakır’da 1 ton 817 kilogram esrar ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.