Diyadin'de Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği düzenlendi

TAKİP ET

Diyadin'de Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği düzenlendi, başlıklı haberin detayında; Ağrı'nın Diyadin ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Reklam
Reklam

Diyadin Mesleki Teknik Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak sinevizyon gösterimi yapıldı. İmam Hatip Lisesi müdürü ve öğrencilerin sunum yaptığı programda, mevlit okundu, ilahiler seslendirildi. Programın sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Mevlid-i Nebi Haftası programına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Cumhuriyet Savcısı Uğur Ünlütürk, İlçe Müftüsü İbrahim Arvasi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Diyadin’de Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği düzenlendi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Diyadin’de Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği düzenlendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.