Dışişleri Bakanlığı:"Lübnan'da Necip Mikati liderliğindeki yeni Kabinenin Meclis'ten güvenoyu alarak görevine başlamasından büyük memnuniyet duyuyoruz"

TAKİP ET

Dışişleri Bakanlığı:"Lübnan'da Necip Mikati liderliğindeki yeni Kabinenin Meclis'ten güvenoyu alarak görevine başlamasından büyük memnuniyet duyuyoruz", başlıklı haberin detayında; Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'da Necip Mikati liderliğindeki yeni Kabinenin Meclis'ten güvenoyu alarak görevine başlamasından büyük memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Lübnan’da Necip Mikati liderliğindeki yeni Kabinenin Meclis’ten güvenoyu alarak görevine başlamasından büyük memnuniyet duyuyoruz.

Uzun bir aradan sonra işbaşına gelen yeni Hükümetin Lübnan’ın karşı karşıya bulunduğu sınamalarla etkin biçimde mücadele edeceğine ve Lübnan’ın ihtiyaç duyduğu çözümleri üreteceğine inancımız tamdır.

Türkiye, Lübnan’ın ve Lübnan halkının yanında olmayı ve yeni Hükümete de elinden gelen desteği vermeyi sürdürecektir" denildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dışişleri Bakanlığı:"Lübnan’da Necip Mikati liderliğindeki yeni Kabinenin Meclis’ten güvenoyu alarak görevine başlamasından büyük memnuniyet duyuyoruz"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Dışişleri Bakanlığı:"Lübnan’da Necip Mikati liderliğindeki yeni Kabinenin Meclis’ten güvenoyu alarak görevine başlamasından büyük memnuniyet duyuyoruz" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.