Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Netanyahu'ya destek vermeye devam edenler, devam eden soykırımın da suç ortakları oluyor. Onlar da hesap verecek" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Netanyahu'ya destek vermeye devam edenler, devam eden soykırımın da suç ortakları oluyor. Onlar da hesap verecek" dedi. Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)"Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Netanyahu'ya destek vermeye devam edenler, devam eden soykırımın da suç ortakları oluyor. Onlar da hesap verecek" dedi." başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.09.2024" tarihinde "POLİTİKA"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Netanyahu'ya destek vermeye devam edenler, devam eden soykırımın da suç ortakları oluyor. Onlar da hesap verecek dedi.


İHA