Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm fragmanı - Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm yeni tanıtım fragmanı: Beklenen Büyük Savaş Başlıyor...

TAKİP ET

Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm Fragmanı ile ilgili gelişmeleri haberimizden güncel olarak takip edebilirsiniz. TRT1'in Çarşamba akşamları reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm sezon finali fragmanı (yeni fragman) merakla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde kendisine karşı kurulan hain tuzaktan sonra, büyük cenk için herşey hazır olacak. Diriliş Ertuğrul 150. bölüm 29 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Reklam
Reklam

Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm Fragmanı!  TRT1'in Çarşamba akşamları reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm ile sezon finali yapacak. Büyük cenkin yaşanılması beklenen son bölümde (sezon finalinde) fragmanı Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm Fragman Tanıtımı (yeni fragman) merakla bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm Fragmanı izle! Diriliş Ertuğrul son bölümde, Ertuğrul bey ve Berke Han’ın görüşme yapacağı yerde Ertuğrul bey’e kurulan hain tuzak damga vurmuştu. Altın Ordu Devleti hükümdarı Berke Han lle görüşen Ertuğrul bey, 'mazlumlara ve Alem-i İslam'a karşı sizinde, bizimde boyun borcumuz vardır, hain sizin en yakınızdadır' diyerek, kendilerine karşı oynanan oyunlar için uyarıda bulunmuştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150. BÖLÜM TANITIM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm Yeni Fragman! Ertuğrul bey,
oynanan oyunlara, hain tuzaklara göğüs gerebilmek için düşmanın karşısında bir bütün olması gerektiğini vurgularken, büyük cenkte istediği desteği alabilecek mi? Diriliş Ertuğrul 150. Son bölüm heyecanla bekleniyor.

İzleyicinin ekranlara kilitleneceği Diriliş Ertuğrul 150. böülm (sezon finali) 29 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı, TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul son bölümü olan Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm ile ilgili, fragman, tanıtım, ön izlemeleri haber16.com da güncel olarak takip edebilirsiniz.