Diriliş Ertuğrul 149. bölüm izle - Diriliş Ertuğrul 149. Son bölüm full tek parça izle

TAKİP ET

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm izle. Diriliş Ertuğrul 149. Son bölüm full tek parça izleyici ile buluştu. İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi 22 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı 149 bölüm ile TRT1 ekranlarında yayınlandı. Sezon finali yapmaya hazırlanan fenomen dizide Ertuğrul bey obaları birleştirip büyük cenk ile moğol zulmüne son vermeye çalışıyor. Diriliş Ertuğrul 149. yeni bölümüyle ilgili güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm izle! TRT1 ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 149. son bölüm izleyici ile buluştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. BÖLÜM İZLE

Diriliş Ertuğrul 149. yeni bölüm izle
! Çarşamba akşamlarınn fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine nefesleri kesti. Ertuğrul bey moğol istilasına son verip, mazlumların rahat bir nefes alması için tüm obaları bir araya toplayıp büyük cenk hazırlığı yapıyor. Bu zorlu mücadele kazanılacak olan büyük zafer yeni devletin temellerini atacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. SON BÖLÜM İZLE

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm full tek parça izle! 
Ertuğrul Bey büyük cenkin başarıya ulaşması için Berke Han ile bir anlaşma yoluna gitmek istiyor. Altınordu Devleti Hükümdarı olan Berke Han'a, Arık Buka'nın adamı tarafından suikast girişimi yapılıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm!
Ertuğrul bey, İlbilge hatuna verdiği sözü aklından çıkarmıyor. Verilen zorlu mücadelenin zaferle sonuçlanırsa Ertuğrul bey, İlbilge hatun ile evlenecek mi? Bu sırada abisinin öldürülüşünü hazmedemeyen ve haince bir intikam peşinde koşan Sırma Arıkbuka ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini bildirmişti. Kendisiyle iş birliği yapmak isteyen Ertuğrul bey'i tuzak kurmak Ertuğrul bey ve Berke Han’ın görüşme yapacağı Ertuğrul Bey’e tuzak haince bir kurmuştur.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

Diriliş Erturğul 149. Yeni bölümü
yle (son bölüm) 22 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı izleyiciyi ekrana kilitliyor. Dirillş Ertuğrul 150. Bölüm (Sezon finali) 29 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1 ekranlarında olacak.