Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm Full Tek Parça İzle (Diriliş Ertuğrul 148. Son Bölüm izle)

TAKİP ET

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm full tek parça yayınlandı. TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 148. Son Bölüm (yeni bölüm) izleyici ile buluştu. 15 Mayıs 2019'da TRT1 ekranarına gelen fenomen dizi final yapmaya hazırlanırken izleyicinin nefeslerini tutacağı bir bölüm yayınlandı.

Reklam
Reklam

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm full tek parça yayınlandı. TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 148. Son Bölüm (yeni bölüm) izleyici ile buluştu.

15 Mayıs 2019'da TRT1 ekranarına gelen fenomen dizi final yapmaya hazırlanırken izleyicinin nefeslerini tutacağı bir bölüm yayınlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 148. BÖLÜM ZİLE

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm'de; Ertuğrul Bey'in kurtulmasıyla, yeni bir cenke hazırlanılıyor. "Büyük cenkin ateşini yakmak için önümüzde son ve en çetin yol kaldı" diyerek girilecek büyük cenki haber veriyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 148. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Diriliş Ertuğrul 148. Son Bölümde; Kayı Obası'nın beyi olan Ertuğrul Bey, diğer obaları da bir araya getirerek Moğol istilasını son bulduracak olan, büyük cenk hazırlarının başlayacağı müjdesini veriyor. Moğol istilasından ezilen mazlumların ışığı, Müslüman Türk'lerin varoluş mücadesini vereceği son savaşta, yeni bir devletin tohumları atılıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 148. SON BÖLÜM İZLE (YENİ BÖLÜM İZLE)

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü Çarşamba akşamları saat 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.