Dik yamaçlara çıkan yaban keçileri yer çekimine meydan okuyor

TAKİP ET

Dik yamaçlara çıkan yaban keçileri yer çekimine meydan okuyor, başlıklı haberin detayında; Artvin'de Deriner Barajı çevresindeki dik yamaçlara çıkan yaban keçileri adeta yer çekimine meydan okuyor.

Reklam
Reklam

Çoruh Nehri üzerine inşa edilen 249 metre gövde yüksekliğindeki Deriner Barajı çevresinde bulunan dik yamaçlara çıkan yaban keçileri görenleri şaşırtıyor. Keçilerin yiyecek arama serüvenini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Metrelerce yükseklikte adeta yer çekimine meydan okuyan keçiler, tuz ihtiyacını gidermek için sürüler halinde kayalara tırmanıyor. Keçiler, zarif ve çevik bedenleri sayesinde neredeyse 90 derecelik dik açıdaki yamaçlara bile kolayca tırmanabiliyorlar. Keçilerin bu yiyecek serüvenleri, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dik yamaçlara çıkan yaban keçileri yer çekimine meydan okuyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Dik yamaçlara çıkan yaban keçileri yer çekimine meydan okuyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.