Dijital içerikler öğrencilere tanıtıldı

TAKİP ET

Dijital içerikler öğrencilere tanıtıldı, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce'de öğrencilerin sınavlara daha iyi hazırlanması için çalışmalarını sürdüren Düzce Uğur Kurs yöneticileri, öğrencilerine dijital içeriklerin tanıtımını gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Düzce’nin eğitim kalitesinin artması ve öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanması için faaliyetlerine devam eden Düzce Uğur Kurs’ta öğrencilere yönelik tanıtıcı eğitimler devam ediyor. Son olarak kursa dahil olan öğrencilere rehber öğretmenler tarafından sınava verimli bir hazırlık süreci ile ilgili eğitimler verildi. Öğrencilere ayrıca Dijital içerikler ile ilgili de bilgilendirmelerde bulunuldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dijital içerikler öğrencilere tanıtıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Dijital içerikler öğrencilere tanıtıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.