Didim'e beş yeni halı saha için ilk adım atıldı

Didim'e beş yeni halı saha için ilk adım atıldı, başlıklı haberin detayında; Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca Didim'e 5 adet halı sahanın yapılması için ihaleye çıkıldı. AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ihalenin yapılmasının ardından 6 ay içerisinde sahaların tamamlanacağını belirtti.

Didim'de belirlenen 5 ayrı noktaya yapılacak olan sentetik halı sahalar için ihaleye çıkıldı. Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon başkanlığınca yapılacak ihale kapsamında Didim'e yapılacak halı sahalarla ilgili bilgiler veren AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı Bilindiği üzere Gençlik ve Spor Bakanımıza ziyaretimiz ve halı saha taleplerimizi iletmemizin ardından bu kapsamda YİKOB kapsamında sahalar yapılmaya başlanacak. İlçemizde Balat, Akyeniköy, Yenihisar Anadolu Lisesi, Valiler İlkokulu ile İlçe Gençlik spor müdürlüğümüzün yanındaki boş alan olmak üzere 5 ayrı bölgeye halı sahalar yapılacak. 5 sahanın ihale bedeli toplam 4 milyon TL'ye yakın; 2 Martta ihalesi yapılacak. İhalenin tamamlanmasının ardından 6 ay içerisinde sahaların teslim edilmesini bekliyoruz. İlçemizde çocuklarımızın ve gençlerimizin spor tesislerinden faydalanması adına yapılan bu adımların devamı gelecek. Bu noktada bizlere desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımıza, AK Parti Aydın Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorumdedi.




Didim'e beş yeni halı saha için ilk adım atıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.03.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Didim'e beş yeni halı saha için ilk adım atıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)